West meets East – dag 6

Vandaag hebben we rond de afspraken wat tijd kunnen nemen om op ons gemak door de stad te lopen. Het was zonnig en warm en dan is koffie op een terrasje met uitzicht op zee voor de hand liggend.

image

De schoenpoetser op straat is een uitkomst. Deze was in ieder geval in staat weer iets van mijn schoenen te maken, wat de schoenmaker in Nederland niet meer lukte. Ik heb goed gekeken hoe hij dat deed. De kokkin bij Triada had voor de lunch op ons gerekend, dus daar rond het middaguur ons gemeld. Weer heel smakelijk en gelukkig niet zo veel. Vervolgens de evaluatie van de afgelopen week met Triada, waar we alles nog even op een rijtje gezet hebben. Zijn de vraagstukken voldoende aan de orde gekomen? Waren de hotels en scholen van voldoende kwaliteit? Etc.
De laatste afspraak was met de talenschool waar we dinsdag al een bezoek gebracht hadden. Zij vroegen om een extra bijeenkomst met ons, omdat ze dachten nog wat meer aanknopingspunten voor samenwerking met ons te hebben. De school wil voortborduren op het idee van train the trainer om zodoende het niveau van het onderwijs te verhogen. Dit past echter niet in de scope van het Leonardo-project waarvoor wie hier zijn, daar moet een nieuw projectvoorstel voor opgetuigd worden. Ik twijfel of we daar een roc warm voor kunnen krijgen. De dag, eigenlijk de week, afgesloten met een etentje met Angelique, onze steun en toeverlaat gedurende deze week. Ze liet ons kennis maken met een voor mij onbekend concept: grote gepofte aardappel die standaard of naar eigen keuze gevuld kan worden. En je hebt er een complete maaltijd aan.

image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.