Onderwijs geen primair proces meer op school

Sinds wij onderdeel geworden zijn van het roc heb ik altijd dat gevoel al gehad: onderwijs is niet belangrijk, sterker nog, staat helemaal niet op de agenda. Op de weinige momenten dat ik dat ter sprake kon brengen werd het in alle toonaarden ontkend, met name door managers die verantwoordelijk zijn voor die grote verdwijntruc. Maar nu is het dan officieel bevestigd door onze organisatie. Onderstaande tekst is te vinden op het openbare deel van de website van ons roc. Van mijn leraar wiskunde moesten wij na de bewijsvoering van een vraagstuk de opgave altijd afsluiten met Q.E.D. Bij dezen.

primair_proces

5 comments

  1. Hoi Paul, mijn eerste reactie toen ik dit las was ‘Goed dat ik bij Midden Nederland weg ben!’ Maar ik ben bij ASA net gevraagd voor het project Maatschappelijk betrokken onderwijs. Ook om over na te denken, zo’n titel voor een project.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.