Mestreech: de hinkende aanloop

itconf2008.jpg

Mestreech: het is het enige woord dat ik ken in dit dialect, dat zelfs een eigen artikel (in het Mestreechs) in Wikipedia heeft. En ik ga niet de fout begaan hier enige woorden in het Mestreechs te schrijven. Wel deze week veel berichten op diverse weblogs over de komende it-conferentie in Mestreech. Collega E. en ik presenteren over het ontwerpen en uitvoeren van een examentraject. De presentatie is klaar en ik ben bezig, terwijl de sneeuwvlokken voorbij schieten, de teksten voor mijn deel te schrijven. Ik merk dat ik er wat moeite mee heb en bedenk allerlei tussendoor klusjes om maar niet aan de gang te hoeven. Waarom? Ik heb zelf het traject meeontwikkeld en uitgevoerd, samen met E. de presentatie gemaakt. Is het misschien het feit dat ik het proces nu eigenlijk voor de derde keer doorga en woensdag voor de vierde? En ik realiseer me direct dat mijn cursisten hetzelfde proces doorgegaan zijn. Ook zij moesten een presentatie geven over wat ze in het afgelopen jaar hebben gedaan en geleerd. Zouden ze hetzelfde vluchtgedrag gehad hebben?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.