Het failliet van de leraren met lef

Op 8 mei dit jaar plaatste ik mijn tweede bericht over het gesol met mijn blogpost in de LinkedIn groep van de leraren met lef. Vandaag, 6 weken na dato!, ontving ik de allereerste reactie van de beheerder van de groep, die ook secretaris van de Leraren met lef  is. Of ik de blogpost alsnog in de discussiegroep wilde plaatsen. Ik heb als volgt geantwoord:

Dag Ria,

het enige dat ik wil is dat je met onmiddellijke ingang mijn tekst uit de groep verwijdert.

Paul Laaper

Niet dat ik denk dat dat zal gebeuren, op 6 mei heb ik hetzelfde gemeld in de nog steeds niet geplaatste reactie. En er is tot op de dag van vandaag niets mee gebeurd, behalve genegeerd. En dit vind ik dan vervolgens op de website:

Whoehahaha!!!

Wat mij verbaast is dat er blijkbaar een bestuur is dat weet dat dit aan de hand is en het dus goedkeurt. Je zult maar lid zijn van een club die plagiaat pleegt, censuur pleegt, onfatsoenlijk handelt. En ook nog eens vreselijk traag reageert. Dodelijk voor het imago van een leraar. Failliet dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.