Op de Teachmeet date ik speed

By | 28 januari 2009

2009-01-28_2226

Morgen is het zover: voor het eerst van m’n leven ga ik speeddaten. Als ik de spelregels goed begrepen heb, date ik niet speed met één persoon per keer, maar met een stuk of wat. Groepsdate dus. En wat kun je dan in zeven minuten overbrengen? Het idee? De uitgangspunten? Het halleluja verhaal? De teleurstellingen (kan eigenlijk niet op zo’n feestelijke avond)? Ben benieuwd of er mensen geïnteresseerd zijn in het onderwerp. Bijzondere groep mensen bij elkaar morgen, dat is zeker. Ik tel in de gauwigheid een stuk of vijftien dames en eigenlijk vind ik dat te weinig. Volgende keer speciale marketingacties op touw zetten Fons? Gauw m’n poken in mijn tas, als iedereen morgenavond zo’n ding heeft, passen ze er precies allemaal op. Golddiggen met een poken: pokediggen.

3 thoughts on “Op de Teachmeet date ik speed

  1. Paul Laaper

    Janien, het zijn de gewelde rozijnen in een soms zouteloze onderwijs pap!

    Reply
  2. Pingback: Helikon | TeachMeetNL … afterglowing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *