Op de Teachmeet date ik speed

2009-01-28_2226

Morgen is het zover: voor het eerst van m’n leven ga ik speeddaten. Als ik de spelregels goed begrepen heb, date ik niet speed met één persoon per keer, maar met een stuk of wat. Groepsdate dus. En wat kun je dan in zeven minuten overbrengen? Het idee? De uitgangspunten? Het halleluja verhaal? De teleurstellingen (kan eigenlijk niet op zo’n feestelijke avond)? Ben benieuwd of er mensen geïnteresseerd zijn in het onderwerp. Bijzondere groep mensen bij elkaar morgen, dat is zeker. Ik tel in de gauwigheid een stuk of vijftien dames en eigenlijk vind ik dat te weinig. Volgende keer speciale marketingacties op touw zetten Fons? Gauw m’n poken in mijn tas, als iedereen morgenavond zo’n ding heeft, passen ze er precies allemaal op. Golddiggen met een poken: pokediggen.

Tagged .Voeg toe aan je favorieten: permalink.

3 Responses to Op de Teachmeet date ik speed

  1. janien zegt:

    Wat een leven, toch!

  2. Paul Laaper zegt:

    Janien, het zijn de gewelde rozijnen in een soms zouteloze onderwijs pap!

  3. Pingback: Helikon | TeachMeetNL … afterglowing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *